TASNEEM NATUREL

  •  Anak Selselma? Batuk berkahak? Demam?
  • Anak susah tidur?Bila tidur tak lena?
  • Anak sering meragam? Kerap menangis?
  • Anak perut kembung? Susah berak?Sembelit?
  • Anak kulit sensitif? Ekzema?Mudah ruam?   

5 Masalah  Sering Dialami Anak Anda

Anak selselma & demam, sukar untuk tidur, kerap meragam, perut kembung & berangin, dan juga masalah kulit adalah masalah-masalah sering dialami oleh anak anda. Anda tidak berapa jelas dengan masalah anak anda dan ingin tahu lebih lanjut setiap masalah anak berserta penyelasaian kepada masalah tersebut? Tekan link dibawah untuk dapatkan info dengan lebih jelas……

Tasneem Naturel

TASNEEM NATUREL ESSENTIAL OIL BALM ANAK ANDA……

Balm Tasneem Naturel dirumus khas menggunakan essential oil yang berkualiti tinggi bagi membantu masalah anak anda. 5 balm diformulasi khusus mengikut fungsi permasalahan anak anda. Bukan sahaja wangi dan mudah digunakan malahan selamat untuk anak tersayang.

Jenis-Jenis Balm

Balm bayi Tasneem Naturel merupakan kit bayi semulajadi yang memberi manfaat kepada ibubapa yang mempunyai bayi & anak kecil atau sedang menantikan kelahiran bayi tak lama lagi. Ini 5 Jenis balm yang dirumuskan khas……..

Tasneem Naturel

SleepTime – RM49

 Membantu anak tidur lena, membantu anak mudah tidur dan memberikan tidur berkualiti  

Tasneem Naturel

CalmTime – RM49

Memberi keselesaan, mengurangkan tekanan dan keletihan, membantu anak lebih tenang jika sedang tantrum, mengamuk, menangis tanpa henti atau anak yang hyperaktif

Tasneem Naturel

CF-Rub – RM49

Membantu mengurangkan selselma dan batuk, membantu melancarkan pernafasan, mencairkan kahak, dan membantu menurunkan suhu ketika demam

Tasneem Naturel

T-Rub – RM49

Bertindak sebagai minyak perut bayi, membuang angin dalam perut sebu, kembung perut, sembelit dan cirit-birit

Tasneem Naturel

Skeenz – RM55

Mengurangkan gatal dan ruam pada kulit sensitif, membantu masalah kulit seperti ekzema, menguatkan lapisan kulit dari bakteria disamping melembabkan kulit

KEJAP JE DAH LENA! BUKAN SAHAJA ANAK, IBU PUN SEKALI

Saya memang setuju sangat betapa berkesan dan bestnya balm Sleep Time ni. Saya sendiri pakai, tidur lena sangat. Lepas tu, try juga sapu kat anak sedara, berkesan yang amat. Kejap jer dia dah lena. Yang penting dan paling tak sangka sangat dia tidur tak terjaga-jaga. Saya memang rekemen balm Sleep ni pada yang susah nak tidur. Bukan untuk bayi dan kanak-kanak ajer, malah untuk semua golongan tau.

– Puan Fiza Mukhtar- Customer Sleep TimeTasneem Naturel

Tasneem Naturel
Tasneem Naturel

CALMTIME BUKAN SAHAJA TENANGKAN ANAK, ORANG DEWASA GUNA PUN BOLEH TERTIDUR

“Assalamu’alaikum Wahidah. Alhamdulillah malam tadi lepas sapu jer Calm Time tu tetiba akak rasa mengantuk sangat. Pukul 10 akak dah tertidur di sofa. Suami akak kejutkan akk suruh tidur dibilik.”

– Puan Dayang Jerra, Kedah

SELEPAS SAPU CF-RUB, DOKTOR TERKEJUT CLEAR TERUS LENDIR DALAM PARU-PARU Anak

6 hari anak duk wad, hari-hari ambik neb tapi takde kesan langsung. Lendir kahak masih ada.First day dapat balm, terus pakai. Esoknya selepas 2 hari amik neb 3 kali sehari, then pegi follow up check up doctor semula.Alhamdulillah doktor cakap lendir dalam paru-paru anak dah clear. 

-Puan Maslina, Gadong N.Sembilan

Tasneem Naturel
Tasneem Naturel

ANAK LEPAS SAPU DAH TAK MENJERIT MENERAN SEMBELIT

“Kadang teruk juga menerannya sampai menjerit-jerit sebab sembelit. Puas meneran menangis-nangis tapi sikit je keluar najisnya. Mungkin anak takut nak meneran lagi sebab rasa sakit akibat melecet”Luahan hati mama ni yang kesian tengok anak die yang seorang ni. Tak tahu nak buat ape lagi.”Lepas sapu T-Rub dari Tasneem Naturel ni, alhamdulillah dah kurang dan tak menjerit meneran sembelit lagi”

– Puan Diha, Pengguna T-Rub

KULIT DI LEHER DAN PELIPAT SEMAKIN CANTIK, TAK KERING DAN MENGGERUTU

“Gatal! Gatal!”Selagi tak garukan, Selagi tu duk berbunyi. Siap tarik tangan kita suruh garukan. Adududuu. Pening kepala ibu.Alhamdulillah dengan izin Allah, sejak guna balm Skeenz ni takde dah dia merengek gatal, gatal. Kulit kat leher dan pelipat dia pun makin cantik. Tak kering dan menggerutu macam sebelum ni. :heart_eyes:Adam pun dah pandai sapu sendiri balm. Tiap kali lepas mandi dia da tau rutin dia. Wangi katanya. Siap letak kat hidung orang paksa suruh hidu. :joy:

-Ummi Adam-Pengguna Balm Skeenz.

Tasneem Naturel

Apa Lagi Orang Kata

Alhamdulillah, mula2 cari balm untuk anak sulung yang bakal lahir,masa mencari tu dalam fikiran hanya cari produk yang tidak ada menthol tiruan itu sahaja. Tak pernah pun terfikir pun tentang benda lain. Tak pernah dengar pun pasal tasneem sebenarnya.bila jumpa, Terus beli satu set awal2. Tapi tak pakai pun. Simpan je. Kemudian bila dah sarat,mama pula rasa sebu,pedih ulu hati,dan yang paling tak boleh lupa. Tak boleh tidur sebab pedih ulu hati. Jadi mama pun pinjamlah balm trub baby. Alhamdulillah dia berjaya membantu mama mengurangkan pedih ulu hati dan sebu tadi.

– Puan Khaulah/Pengguna Full Set

Kita ni punyalah risau. Berkali kali bawak baby gi doktor. Semua sebab baby kerap nangis, punca kerap kembung perut. Dah cuba petua urut perut, minum gripe water, pun masih kerap kembung. Risau sangat sebab baby tak tidur malam.Akhirnya kawan kenalkan stu produk, asbab cuba balm T rub Tasneem Naturel, lepas calit dan sapu sikit terus bunyi kentut baby. Awesome sungguh. Baby dah tak kembung lagi. Lega sangat.

Puan Serika Kulim KedahPengguna Trub

Sedih tgk anak menggaru-garu sampai berdarah tempat gatal tu. Tido malam pn tak lena. Tak blh panas, tak boleh air cond. Dh mcm2 produk cuba. Ada yg beracun kene tgu anak tido baru blh sapu. Ada yang pedih sampai terguling2 anak tahan gatal..Tapi tu semua sebelum sy jumpa skeenz balm tasneem. Sekarang dah tak perlu risau tentang cream beracun. Tak perlu risau anak menjerit2 taknak sapu cream yang pedih.. anak yg amik balm dan sapu sendiri.. Alhamdulillah.. anak happy, mommy lagiiii happy..

Puan AzahanaPengguna Skeenz

Offer Terkini

Anda juga boleh menikmati tawaran-tawaran hebat seperti berikut….

Produk Tasneem

Nukilan Editor

Tasneem Naturel

Nama Saya…Effi Syafira

Saya seorang ibu yang mempunyai kerjaya sebagai jurutera dan juga meminati ilmu berkaitan dengan keibubapaan disamping inginkan yang terbaik untuk anak….

Jom Baca Post Terkini Blog Posts

Dapatkan

EBook Tips-tips parenting anda
Tasneem Naturel
Share