TRub

Legakan perut anak anda dengan TRub

TRub

​T-Rub​ cukup digemari oleh ibu-ibu kerana balm ini selamat dan lebih effensi menggantikan minyak telon. Hanya mengurut dan menyapu balm ini di perut dan tapak kaki mampu melegakan perut kembung, sembelit dan membuang angin berlebihan.

Balm ini turut membantu masalah penghadaman dgn adanya Fennel, Ginger, Lemongrass, dan Anise sebagai bahan utama.

Jom kita lihat, respon ibu-ibu ini bila gunakan T-Rub untuk anaknya

Trub Tasneem Naturel
Trub Tasneem Naturel

Kandungan EO dalam TRub

Beberapa info menarik tentang Essential Oil (minyak pati) dalam T-Rub Balm

Minyak pati Halia membantu masalah kembung perut & ketidakselesaan perut. Juga membantu pembuangan toksin dari badan. Paling utama, eo ginger ini merangsang pengeluaran jus gastrik & air liur yang boleh membantu dalam penghadaman.

Minyak pati Serai berupaya meningkatkan fungsi sistem penghadaman. Ia juga membantu mengurangkan masalah usus & pencernaan. Di samping mencegah pembentukan gas yang berlebihan di dalam usus.

Minyak pati Tangerin mengekalkan keseimbangan asid dalam perut. Menyembuhkan luka jika ada dalam perut. Membantu perkumuhan dan penyingkiran toksin dalam badan

Bentuk Balm TRub

Balm T-Rub adalah dalam bentuk pepejal likat seperti wax yang mana hanya perlukan sapuan nipis sudah memadai untuk kesannya. Berbau wangi, tak panas, dan tidak melekit. Tak perlu risau anak terpegang atau tertelan kerana kandungan balm adalah essential oil (minyak pati tumbuhan) yang tidak berbahaya. Memandangkan tekstur yang likat, penggunaannya jimat. Boleh bertahan 2-3 bulan bergantung atas kekerapan sapuannya.

Trub balm tasneem naturel seremban
Trub Tasneem Naturel

Cara Sapuan TRub

Penyerapan minyak pati tumbuhan melalui sel kulit mampu membantu melegakan dan mengurangkan kerensangan otot pada sistem penghadaman. Bagi mendapatkan kesan effektif, T-Rub sesuai disapu di perut dan tapak kaki.

Disarankan juga untuk membuat gerakan mengayuh basikal selepas sapuan T-Rub manakala urutan ‘I Love You’ pada perut bayi

"Perut yang selesa menggembirakan anak dan juga ibu!"
Tasneem Naturel
Effi Syafira
Ibu, isteri dan jurutera sukakan ilmu parenting

Dapatkan offer Set TRub sekarang!!

BALM Lain

Share