Skeenz

Sihatkan kulit anak anda dengan Skeenz

Skeenz

Skeenz dirumus khas untuk masalah kulit, kulit sensitif, eczema, ruam lampIn, gatal gigit serangga, ruam susu.

Mengandungi bahan-bahan yang sangat premium seperti, Argan oil, Sunflower Oil, Rosemary Oil dan banyak lagi membantu menyihatkan kulit anak. Lebih dari 10 bahan- bahan semulajadi berada dalam skeenz. 

InshaAllah sapu-sapu je…masalah kulit anak tak perlu risau lagi

Jom kita lihat, respon ibu-ibu ini bila gunakan Skeenz untuk anaknya

Skeenz tasneem naturel seremban
Skeenz tasneem naturel seremban

Kandungan EO dalam Skeenz

Balm skeenz istimewa kerana ada 10 bahan semulajadi di dalamnya. Antaranya ialah :

Blackcurrant eo yang berfungsi membantu masalah kulit kering dan baunya sangat nyaman. Selain kaya dengan vitamin C, ia juga mempunyai anti oksidan yang tinggi dan membantu meningkatkan daya tahan kulit.

Argan oil yang berkemampuan utk melembapkan kulit dan juga mengandungi antioksidan yang tinggi. Argan oil juga mampu memperbaiki kondisi kulit kerana mengandungi zat mineral yang penting untuk kesihatan kulit.

Rosemary eo berfungsi sebagai agen anti keradangan yang hebat kerana memgandungi caffeic acid, rosmarinic acid dan a pinene (organic compound)yang membantu mengurangkan bengkak dan sakitn

Bentuk Balm Skeenz

Balm Skeenz adalah dalam bentuk pepejal likat seperti wax yang mana hanya perlukan sapuan nipis sudah memadai untuk kesannya. Berbau wangi, tak panas, dan tidak melekit. Tak perlu risau anak terpegang atau tertelan kerana kandungan balm adalah essential oil (minyak pati tumbuhan) yang tidak berbahaya. Memandangkan tekstur yang likat, penggunaannya jimat. Boleh bertahan 2-3 bulan bergantung atas kekerapan sapuannya.

Skeenz tasneem naturel seremban
Skeenz tasneem naturel seremban

Cara Sapuan Skeenz

Penyerapan minyak pati tumbuhan melalui sel kulit mampu membantu merawat dan menyihatkan kulit. Skeenz perlu disapu pada tempat kena gigitan atau tempat yang bermasalah. 

Skeenz juga sesuai disapu pada celah paha dan juga pelipat bagi menangani masalah ruam anak

"Kulit yang sihat memberi keselesaan untuk bayi aktif bergerak "
Tasneem Naturel
Effi Syafira
Ibu, isteri dan jurutera sukakan ilmu parenting

Dapatkan offer Set Skeenz sekarang!!

BALM Lain

Share